Tilbake

Crunchy cornflakeskake

Denne er enkel og lage og alle barn elsker den.
Ingredienser Bilde
Sukkerbrød:
2 egg
70 g sukker
30 g mel
35 g potetmel
1/2 ts bakepulver

litt saft eller juice til dynking

Cornflakestopp:
120 g smør
200 g kokesjokolade
10 g lys sirup
6 kopper cornflakes

1 pakke kremfløte (1/3 liter)
Crunchy cornflakeskake
Slik gjør du
Visp egg og sukker til eggedosis. Bland sammen mel, potetmel og bakepulver og vend det i eggedosisen med slikkepott. Hell røren i smurt rund kakeform. Stekes ved 230 g i ca. 10 min midt i ovnen. Kaken avkjøles på rist før den taes ut av formen.

Pisk fløten til krem. Dynk sukkerbrødet. Fordel kremen på sukkerbrødet.

Smelt smør og sjokolade sammen i en kjele på lav varme. Ha i sirup og cornflakes og rør slik at sjokoladen dekker cornflakesen.
Kle en rund form med aluminiumsfolie og hell røren i formen. Jevn forsiktig ut, ikke trykk røren sammen, da blir den kompakt og kaken blir vanskelig å skjære fine stykker av.
Fryses i ca 30 min.
Legg cornflakestoppen oppå kremen.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: mormor