Philadelphia new york cheesecake | 
				 
				
					 | 
				 
				
					|   | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									1 kopp knuste digestive-kjeks 1 kopp+3 ss sukker 3 ss margarin 5 pk philadelphia kremost (la stå i romtemperatur) 3 ss hvetemel 1 ss vaniljesukker 3 egg 1 beger rømme | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Bland kjeks, 3 ss sukker og smør. Press dette i bunnen av en rund kakeform. Ha i ovn 170gr.C i 10 minutter. Rør kremost, 1 kopp sukker, mel og vaniljesukker med en mikser på medium styrke til det er blandet. Ha i egg 1 om gangen miks på lav styrke til det er blandet. Bland så i rømmen. Hell dette over kjeksen. Sett i ovnen på 170gr C i 1 time til kaken er blitt gyllenbrun. Kjøl ned før du tar av ringen og ikke skjær opp kaken før en time etter at den er ferdig. | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Utenlandsk spesialitet |  
				
				
					| Kilde: Wensør | 
				 
				
			 
		 |