| 
				
					| Sjokoladekuler II |  
					|  |  
					| Oppbevares i boks i kjøleskap. Tørre kakesmuler skal brukes i kulene. |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| Ca 25 stk: 
 100 g smeltet smør
 100 g hakkede mandler
 2,5 dl melis
 7 dl malte tørre kakesmuler
 2 ss kakao
 3 egg
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Pisk egg og melis til eggedosis. Ha i smøret og de andre ingrediensene. Bland alt godt sammen, og sett det kjølig i noen timer.
 Form massen til kuler og rull dem i kakao, hakkede nøtter eller f.eks. strøssel.
 Dem kan rulles ut til kuler eller legges direkte i pene små former av folie.
 |  
					| Spesielle egenskaper |  | Rask å lage, Skal ikke i stekeovn |  
					| Kilde: Veronica |  |