Drømmekake |
|
Kaken bør lages dagen før den skal serveres. |
Ingredienser |
|
4 egg 2 1/2 dl sukker 60 g mandler 2 ss vann 1 dl potetmel 2 ts bakepulver
Sjokoladesaus: 1/2 dl varm kaffe 100 g smør 1 plate mørk kokesjokolade
Eggedosis: 1 egg 1 dl sukker
2 pakker kremfløte
1 pakke pikekyss (marengs) |
|
Slik gjør du |
Kvern mandlene og bland sammen røren. Settes i kald ovn på 180c, nederste rille i ca 30/40 min. Smelt sjokoladen over svak varme og bland inn det resterende. Pisk eggedosis og bland den med sjokoladesausen, settes i kjøleskapet. Del kaken i to etter den er avkjølt,1 pakke pikekyss legges på kakebunnen, smør krem over. Legg på toppen og smør krem oppå og rundt kaken. Hell sjokoladekremen over, begynn fra midten og ut.
|
Kilde: signe |
|