Tilbake

Drømmekake

Kaken bør lages dagen før den skal serveres.
Ingredienser  
4 egg
2 1/2 dl sukker
60 g mandler
2 ss vann
1 dl potetmel
2 ts bakepulver

Sjokoladesaus:
1/2 dl varm kaffe
100 g smør
1 plate mørk kokesjokolade

Eggedosis:
1 egg
1 dl sukker

2 pakker kremfløte

1 pakke pikekyss (marengs)
Slik gjør du
Kvern mandlene og bland sammen røren. Settes i kald ovn på 180c, nederste rille i ca 30/40 min.
Smelt sjokoladen over svak varme og bland inn det resterende.
Pisk eggedosis og bland den med sjokoladesausen, settes i kjøleskapet.
Del kaken i to etter den er avkjølt,1 pakke pikekyss legges på kakebunnen, smør krem over. Legg på toppen og smør krem oppå og rundt kaken.
Hell sjokoladekremen over, begynn fra midten og ut.
Kilde: signe