Tilbake

Enkel og god ostekake

FORSLAG TIL SMAK OG PYNT! Appelsingelè - hermetiske mandariner, Sitrongelè - hermetiske kirsebær, Skogsbærgelè - bjørnebær, Jordbærgelè - jordbær ( godt om sommeren), Eller hva "kokken" måtte ønske
Ingredienser  
200 g Digestivekjeks
75-100 g margarin
1 bx Philadelfiaost
1 dl sukker
1 pk gelè
3 dl vann
1/3 l kremfløte
Pynt
Slik gjør du
Knus kjeks og bland i smeltet smør, ha blandingen i en springform(ca 22-24 cm) uten bunn, rett på kakefatet. Settes kaldt mens kremen lages.
Rør sammen ost og sukker til en myk konsistens.
Kok opp vann og bland i gelèpulveret, avkjøles til det er fingervarmt.
Pisk kremfløten stiv. Bland osten, gelèen og kremen godt sammen og ha blandingen over kjeksbunnen. Settes kaldt i 3 timer
Løsne ringen med en tynn kniv og pynt med valgfri pynt.
Spesielle egenskaper
Skal ikke i stekeovn
Kilde: sissel