Fromasj-dessertkake |
|
|
Ingredienser |
|
2 pk kremfløte 3 pk rød gelè 1 liten boks valnøtter 1 pl. kokesjokolade druer |
|
Slik gjør du |
Kok 2 pk gelè etter oppskriften på pakken, avkjøles og la den stivne til den er halvstiv. Kremfløten stivpiskes og den halvstive gelèen blandes inn. Grovhakk valnøtter og sjokolade og bland i fromasjen. Legg ringen av en kakeform med 26 cm diam. på et kakefat og fyll den med fromasjen, la den stivne litt i kjøleskap før du pynter den med halve druer. Kok opp siste pakken med gelè og la den halvstivne før du heller den utover druene og sett kaken i kjøleskap til den er helt stivnet før du forsiktig løsner ringen. |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri, Skal ikke i stekeovn |
Kilde: May-Rita |
|