Camillas ostekake |
|
|
Ingredienser |
|
225g digestivekjeks 125g meierismør 1 box seterrømme 1 kremost naturell 1 kremost ananas/mandarin 110g melis 1ts vaniljesukker 1 pk gele. |
|
Slik gjør du |
smelt smøret og knus kjeksa med kjevle i en pose.ha bakepapir i en 24 form og trykk kjeksblandingen i formen.sett i kjøleskapet/frysa.bland kremostene,rømmen.melis og vaniljesukker med en mikser og ha over kjeksbunnen. Sett tilbake i kjløleskap eller frys en times tid til kremen har blitt fast. Lag geleen med halv mengde vann. Avkjøl før du heller det forsiktig over kaken. Vent til geleen er helt stiv før du skjærer langs kanten og løsner kaken fra formen. Det er veldig fint å pynte med halve jordbær dyppa halvveis i mørk sjokolade. Denne kaka er kjempefin å fryse før du tar på geleen. |
Spesielle egenskaper |
Skal ikke i stekeovn |
Kilde: camilla b |
|