Tilbake

Sjokoladekake med romdråper

Nydelig sjokoladekake som passer til alle anledninger.
Ingredienser Bilde
2 kopper sukker
2 egg
2,5 kopp hvetemel
2 ts vaniljesukker
2 ts bakepulver
1 ss kakao
150 gr smeltet melange margarin
1 kopp melk

Fyll :
100 gr melange margarin
300 gr melis
0,5 plate kokesjokolade
3 ss kaffe
1 egg
15 romdråper
Sjokoladekake med romdråper
Slik gjør du
Smelt margarinen i en kjele på svak varme. Rør inn melken.
Pisk egg og sukker. Ha i alt det tørre. Hell melk/smør blandingen i til slutt.
Hell røren i en smurt medium str. rund form. (20-25 cm)

Fyll : Margarinen og kokesjokoladen smeltes i kjele sammen med kaffen.
Ta vekk fra varmen. Rør inn melis og egg. Ta i romdråper til slutt.
Kaken deles på langs, og smør noe av fyllet på. Resten brukes oppe på kaken.
Strø med kakestrø.
Kan også tilsette litt mer melis på det fyllet som skal oppå kaken, blir veldig lekkert å bruke
kakesprøyte.
Spesielle egenskaper
Velegnet til frysing
Kilde: Camilla