Tilbake

Brownies hasselruter

Farlig god !
Ingredienser  
1 dl hasselnøtter
En halv plate kokesjokolade
100 g. smør
2 egg
3 dl sukker
2 dl hvetemel
3 ss kakao
1 ss vaniljesukker
Slik gjør du
Rist nøttene tørr i stekepanne ved høy varme noen minutter. Rist ofte på pannen! Ha nøttene i et rent kjøkkenhåndkle og gni skallet løst. Fjern skallet.

Smelt smøret og avkjøl. Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Bland sammen mel, kakao og vaniljesukker. Rør blandingen inn i eggedosisen. Ha i smør til slutt, før du vender inn hakkede nøtter og sjokoladebiter.

Hell røren i en langpanne, 20x25 cm, som er kledd med bakepapir. Stek kaken midt i ovnen ved 175 grader i ca 20 min.
Ta kaken ut når den kjennes ferdig, men fremdeles er litt løs. Avkjøl og løft kaken ut av formen.

Serveres med vanilje is, krem eller melis

Oppbevares kjølig eller i fryser.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Kakemonsteret !