Syklubbkake |
|
Litt anderledes bløtkake |
Ingredienser |
|
4 egg 160 g sukker 160 g hvetemel 1 1/2 ts bakepulver
Fyll: 1 pakke vaniljesaus til koking 4 dl melk 4 konjakksjokolader 1/2 l kremfløte |
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mel og bakepulver siktes sammen og vendes inn. Fylles i rund form 23-26 cm. Settes i kald ovn på nederste rille. Sett ovnen på 200 gr. La kaken steke ca 50 min. Avkjøl.
Fyllet: Kok vaniljesausen etter anvisning på pakken, men bruk bare 4 dl melk. Tilsett sjokoladene på slutten av koketiden. Avkjøl helt. Halvpisk fløten og bland i vaniljekremen litt etter litt. Fyll inni og utenpå kaken. |
Kilde: Elsie |
|