| 
				
					| Syklubbkake |  
					|  |  
					| Litt anderledes bløtkake |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 4 egg
 160 g sukker
 160 g hvetemel
 1 1/2 ts bakepulver
 
 Fyll:
 1 pakke vaniljesaus til koking
 4 dl melk
 4 konjakksjokolader
 1/2 l kremfløte
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Pisk egg og sukker til tykk eggedosis. Mel og bakepulver siktes sammen og vendes inn. Fylles i rund form 23-26 cm. Settes i kald ovn på nederste rille. Sett ovnen på 200 gr. La kaken steke ca 50 min. Avkjøl.
 
 Fyllet: Kok vaniljesausen etter anvisning på pakken, men bruk bare 4 dl melk. Tilsett sjokoladene på slutten av koketiden. Avkjøl helt. Halvpisk fløten og bland i vaniljekremen litt etter litt. Fyll inni og utenpå kaken.
 |  
					| Kilde:  Elsie |  |