Bounty kake |
|
Deilig kokos/marengs bunn med sjokolade trekk og fløtekrem på toppen!
|
Ingredienser |
|
4 eggehviter 200 gr farin 200 gr kokos
Glasur 1: 50 gr smør 1 plate lys kokesokolade ca 2 dl melis 4 eggeplommer
Glasur 2: 3 dl kremfløte 3-4 ss farin 1 ts vaniljesukker |
|
Slik gjør du |
Stivpisk eggehviter, bland forsiktig i farin og til slutt kokos.
Bunnen stekes i rund form ca 22-24 cm form, 160 grader på nederste rille i 40 min.
Fyll 1: Smør smeltes med sjokoladen. Ha i melis og eggeplommene. Kremen helles over avkjølt bunn.
Fyll 2: Pisk så fløten og ha i farin og vaniljesukker. Pynt m. revet sjokolade evt. lett kakao dryss. |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri |
Kilde: Siren |
|