Tilbake

Bounty kake

Deilig kokos/marengs bunn med sjokolade trekk og fløtekrem på toppen!
Ingredienser  
4 eggehviter
200 gr farin
200 gr kokos

Glasur 1:
50 gr smør
1 plate lys kokesokolade
ca 2 dl melis
4 eggeplommer

Glasur 2:
3 dl kremfløte
3-4 ss farin
1 ts vaniljesukker
Slik gjør du
Stivpisk eggehviter, bland forsiktig i farin og til slutt kokos.

Bunnen stekes i rund form ca 22-24 cm form, 160 grader på nederste rille i 40 min.

Fyll 1:
Smør smeltes med sjokoladen. Ha i melis og eggeplommene. Kremen helles over avkjølt bunn.

Fyll 2:
Pisk så fløten og ha i farin og vaniljesukker. Pynt m. revet sjokolade evt. lett kakao dryss.
Spesielle egenskaper
Glutenfri
Kilde: Siren