Dronningens kavaler |
|
|
Ingredienser |
|
BUNN: 75 gram margarin 1 dl sukker 1 egg
1 dl hvetemel ½ ts bakepulver 1 ½ dl lettkokte havregryn 1 ½ dl kokosmasse
FYLL: 1 plate kokesjokolade og 1 ss sterk kaffe 200 gram margarin 3 dl melis 2 eggeplommer
GLASUR: 1 plate kokesjokolade 1 ss delfiafett
|
|
Slik gjør du |
BUNN: Smelt og avkjøl smøret.
Sukker og egg piskes og tilsettes. Hvetemel, bakepulver, havregryn og kokosmasse haes i og røres lett sammen. Del deigen i ca 20 emner som trilles til små kaker og trykkes flate på bakepapir. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 12 min. Avkjøles på rist.
FYLLET: Sjokoladen brekkes i biter og smeltes i vannbad sammen med kaffen. Avkjøles noe. Margarin og melis røres hvitt. Eggeplommer røres inn, en om gangen.
Tilsett sjokoladen og rør om til en luftig krem. Sprøyt en klatt krem på hver kake og sett dem kaldt.
GLASUR: Smelt sjokoladen og delfiafettet sammen og dypp kakene i. Settes kaldt.
|
Spesielle egenskaper |
Velegnet til frysing |
Kilde: HeidiG |
|