Sjokolademuffins med kokos |
|
Jeg hadde en halv pakke kokosmelk igjen og ønsket å bruke det til baking. Har derfor endret en oppskrift for sjokolademuffins for anledningen. Dessuten blir de bare bedre etter noen dager. |
Ingredienser |
Bilde |
For 15 stk: 150 gram margarin 150 gram kokesjokolade 2-3 ss kakao 200 gram sukker 4 egg 1 ts vaniljeessens 1/2 ts mandelessens 150 gram hvetemel 400 ml kokosmelk ca. 100 g kokosmasse |
|
|
Slik gjør du |
Smelt sjokoladen sammen med margarinen i en bolle over en gryte med varmt vann. Sett bollen på benken og ha i sukker og bland. Bland inn eggene, en etter en. Tilsett vanilje og mandelsessens. Ha i kakao, melet og kokosmassen og bland. Sett i oppvarmet ovn. I min varmluftsovn 35-40 minutter på 180C. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Linda (oppskrift og foto) |