Tilbake

Sjokolademuffins med kokos

Jeg hadde en halv pakke kokosmelk igjen og ønsket å bruke det til baking. Har derfor endret en oppskrift for sjokolademuffins for anledningen. Dessuten blir de bare bedre etter noen dager.
Ingredienser Bilde
For 15 stk:
150 gram margarin
150 gram kokesjokolade
2-3 ss kakao
200 gram sukker
4 egg
1 ts vaniljeessens
1/2 ts mandelessens
150 gram hvetemel
400 ml kokosmelk
ca. 100 g kokosmasse
Sjokolademuffins med kokos
Slik gjør du
Smelt sjokoladen sammen med margarinen i en bolle over en gryte med varmt vann. Sett bollen på benken og ha i sukker og bland. Bland inn eggene, en etter en. Tilsett vanilje og mandelsessens. Ha i kakao, melet og kokosmassen og bland. Sett i oppvarmet ovn. I min varmluftsovn 35-40 minutter på 180C.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Linda (oppskrift og foto)