Enkel eplekake II |
|
En kjempegod eplekake! Og den er rask å lage. |
Ingredienser |
|
2,5 dl sukker 1 dl melk 110 g smør 3 dl hvetemel 1,5 ts bakepulver 1 ts vaniljesukker 2 egg
Epler, kanel og sukker. Evt. hakka nøtter/mandler. |
|
Slik gjør du |
Kok opp sukker og melk i en kjele/panne. Ta til side og rør i smøret til det er smelta. Rør i hvetemel, bakepulver og vaniljesukker til røren er fri for klumper. Rør i eggene, et av gangen, og rør godt mellom eggene. Fordel røren i en rund smurt form(24 cm). Skrell epler,skjær i båter og fordel på røren. Strø godt med kanel og sukker over og stek kaken ved 180 grader i ca 30 minutt. |
Spesielle egenskaper |
Velegnet til frysing |
Kilde: matmonsen |
|