Sarah Bernhard III |
|
Disse er gode :o)
disse skal settes i frysa. best og lage når det er kulde grader ute.. setter ut føre de settes i frysa så sjokoladen stivner. |
Ingredienser |
|
Bunn:
1/2 kg mandler 1/2 kg melis 5 eggehviter
Smørkrem: 100 gr smør- romtemp 150 gr melis 1 ts vaniljesukker 1 ts kakao 3-4 eggeplommer
ca 3 pl kokesjokolade til toppen Litt kaffe (2-3 ss) |
|
Slik gjør du |
Bunn: Pisk eggehviter stivt. Mal mandler med skall og bland melis i dette. Rør inn i eggehviten.
Smørkrem: Rør smør, melis, eggehviter, kakao og vaniljesukker til en fin og glatt krem.
Settes på bakepapir med ts. Disse skal ikke være så store, så en 1/2 ts holder med deig til hver kake.
Stekes på 175 grader i ca 10- 15 min.
La de bli godt avkjølt føre du tar de av platen, for disse kakene er sprø og går lett i stykker.
Ta på smørkrem og smeltet sjokolade som du har på toppen. Avkjøl i kjøleskap, fryser eller ute i kulden. Sjokoladen smelter du i vannbad med litt kaffi. Bre sjokoladen over den delen av kakene som er dekket med smørkrem.
|
Spesielle egenskaper |
Velegnet til frysing |
Kilde: inger |
|