Verdens beste II |
|
|
Ingredienser |
Bilde |
100 gr sukker 100 gr margarin 4 eggeplommer 3 ss melk 100 gr hvetemel 1 ts bakepulver
4 eggehviter 200 gr sukker
2 hg grovhakka mandler
Fyll: 1 pk vaniljefyll uten koking, eller 1 pk ferdig vaniljekrem 1 pk fløte vanilje-essens
|
|
|
Slik gjør du |
Smør og sukker røres hvitt. Ha i eggeplommer, melk, hvetemel og bakepulver. Dette strykes utover i langpanne på et bakepapir. Eggehviter og sukker piskes til litt stiv masse og bres ut over deigen. Strø på hakka mandler. Steik kaken midt i ovnen på 150 gr. i ca 30 min. Varierer fra ovn til ovn. Skal ikkje være bløt under.
Kaken deles midt over på langs.
Fyll: 1 pk vaniljefyll uten koking, eller 1 pk ferdig vaniljekrem blandes med 1 pk. piska kremflyte. Ha i 10-12 dråper vanilje-essens.
På bildet har vi laget vaniljekrem fra bunnen av etter denne oppskriften: Vaniljekrem. |
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: AK |
|