Tilbake

Verdens beste II

Ingredienser Bilde
100 gr sukker
100 gr margarin
4 eggeplommer
3 ss melk
100 gr hvetemel
1 ts bakepulver

4 eggehviter
200 gr sukker

2 hg grovhakka mandler


Fyll:
1 pk vaniljefyll uten koking, eller 1 pk ferdig vaniljekrem
1 pk fløte
vanilje-essens
Verdens beste II
Slik gjør du
Smør og sukker røres hvitt. Ha i eggeplommer, melk, hvetemel og bakepulver.
Dette strykes utover i langpanne på et bakepapir.
Eggehviter og sukker piskes til litt stiv masse og bres ut over deigen. Strø på hakka mandler. Steik kaken midt i ovnen på 150 gr. i ca 30 min. Varierer fra ovn til ovn. Skal ikkje være bløt under.

Kaken deles midt over på langs.

Fyll:
1 pk vaniljefyll uten koking, eller 1 pk ferdig vaniljekrem blandes med 1 pk. piska kremflyte. Ha i 10-12 dråper vanilje-essens.

På bildet har vi laget vaniljekrem fra bunnen av etter denne oppskriften: Vaniljekrem.
Spesielle egenskaper
Stor langpanne
Kilde: AK