| 
				
					| Mors banankake |  
					|  |  
					|  |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| Bunn: 4 eggehviter
 125 gram farin
 200 gram mandler
 
 
 Fyll:
 
 100 gram smør
 100 gram melis
 2 eggeplommer
 3 bananer
 
 Gele:
 Bruk rød gele og lag som på pakken.
 
 Litt krem til pynt
 
 
 
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Mandlene males og blandes med farin. Stivpisk eggehvitene og skjær de i mandelmassen. Del deigen i to og steik på to plater til kakene er lysebrune ved 200 grader. 
 Fyll:
 Rør smør og melis hvitt. Tilsett eggeplommene. Bananene moses med en gaffel og has i. Fyllet smøres mellom bunnene.
 
 Hell gelen over kaken og sett til stiving.
 
 Pynt med krem.
 |  
					| Spesielle egenskaper |  | Glutenfri, Uten hvetemel |  
					| Kilde: Ailin |  |