Pina Colada-kake |
|
Romen kan byttes ut med et par dråper rom-essens, evt kan kaken bare pyntes med romkrem.
Jeg har også laget en mindre fest-variant av denne med ferdigkjøpt sukkerbrød, dynket med Pina Colada, og fylt med ananasbiter (hermetiske) og ferdigkjøpt romkrem. Dekk hele greia med romkrem, strø med kokosrasp og dytt et par ananasblader eller noe annet grønt under den på fatet, så ser det litt mer forseggjort ut.
Langpannevarianten er mer egnet til flere mennesker, og kan også serveres til barn ettersom alkoholen forsvinner under steking. |
Ingredienser |
Bilde |
3 egg 4,5 dl sukker 6 dl hvetemel 3 ts bakepulver 3 ts vaniljesukker 250 gr margarin, smeltet og avkjølt 1,5 dl kokosmelk snaut o,5 dl rom (kan sløyfes) 1 dl ananasjuice
Glasur: Melis Ananasjuice Kokosrasp
|
|
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker hvitt. Bland det tørre og ha i vekselvis med smeltet smør, kokosmelk og juice. Stekes ved 180 grader i 20-30 minutter.
Lag glasur av melis og ananasjuice, evt ha på romkrem og dryss på kokosrasp til slutt. |
Spesielle egenskaper |
Stor langpanne |
Kilde: Tessa |
|