Rabarbrakake med havregryn og eggedosis |
|
Kjempeenkel å lage. Veldig få ingredienser og frisk og deilig smak! Du bruker så mye rabarbra som passer for din ildfaste form, og havregryn utifra dette. Jeg bruker ca 3 dl havregryn i min ildfaste form på 20x30cm. |
Ingredienser |
|
Rabarbra, kuttet i cm-store biter Lettkokte havregryn 3 egg 3 dl sukker |
|
Slik gjør du |
Legg et lag med rabarbrabiter i en smurt ildfast form. ca 2 cm høyt. Dryss over havregryn, og bland så det er jevnt fordelt. Pisk stiv eggedosis og hell over. Stekes på ca 175 grader til overflaten er gyllen. Steketiden varierer fra ovn til ovn. Ca tid 15 minutter. Følg med til overflaten har passende brun/gyllen overflate. Serveres med pisket krem eller is. Yammi, ingen over, ingen ved siden!! |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Kaja |
|