Tilbake

Marshmellow dessert

Denne kan alle lage og de fleste liker den!! Den er enda bedre om den får stå til dagen etter, men kan også serveres med en gang..
Ingredienser  
1 pk marshmellows
2 pk ananas i biter (kan selvfølgelig bruke frisk ananas også, men da blir det med en gang litt mer arbeid..)
2 pk fløte
2 pk rømme
Slik gjør du
Pisk opp fløten til krem bland inn rømme (smak deg litt frem, jeg pleier å la det være igjen litt i rømmeboks nr 2, altså litt mindre rømme enn fløte) Klipp opp marshmellows og bland i. Bland i ananasbitene. Servèr!

Den er ekstra god om den er iskald, og som regel enda bedre dagen derpå.. Så lag den gjerne dagen før om du vet på forhånd at du skal lage den.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Glutenfri, Rask å lage, Skal ikke i stekeovn, Uten hvetemel
Kilde: Mimmi