Coconut Cream Pie |
|
Selvfølgelig kunne denne kaken ha fått et norsk navn, men da forsvinner susen av sydstatene! |
Ingredienser |
Bilde |
Bunnen: 2 1/2 dl hvetemel 100 g smør 1 eggeplomme 1 ss vann
Fyll: 3 egg 2 1/2 dl sukker 125 g smør 4 dl kokosmasse 1 ts vaniljesukker 1 1/4 dl hvetemel |
|
|
Slik gjør du |
Bland mel og smør i en bolle eller med kjøkkenmaskin. Tilsett vann og eggeplomme og rør til det er en jevn deig.
Trykk deigen ut i en smurt paiform, ca 23 cm i diameter.
Fyll: Smelt smøret og avkjøl det. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland i kokosmasse og vaniljesukker, bland i hvetemel og rør smøret i til slutt.
Hell kokosblandingen i paiskallet og stek ved 175 grader i ca 45 min eller til kaken er fint lysebrun.
Paien smaker godt lunken, gjerne med bær og is til. |
Kilde: Oddny |
|