Supergod sjokoladekake | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Nøttefri!!! Laget m kakao. Er best dagen etter den er laget. | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									3-delt bløtkakebunn
  1 pakke (3 dl)  kremfløte 1 ts vaniljesukker 2 ss  sukker 2 ss kakao
  melk til dynking
  2 ss kaffe 3 dl melis 1 ss mykt smør revet skall fra 1 appelsin | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Dynk bunnen med melk. Bland vaniljesukker, sukker og  kakao i kremen og visp dette luftig og stivt og fordel mellom bunnene. 
  Glasur: Bland godt sammen, og smør glasuren jevnt over kaken. Bruk en gaffel og lag mønster i glasuren før den settes til kjøling. | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Rask å lage |  
				
				
					| Kilde:  AD | 
				 
				
			 
		 |