Tilbake

Sissels verdens beste rullekake

Denne kaken bør fryses med en gang at fyllet er rullet inn, det er lettere å skjære i den mens den er litt frossen...
Ingredienser  
3 egg
1,5 dl sukker
1 ss hvetemel
2 ss kakao
1 ts bakepulver

Fyll:
75 gr meierismør
2 dl melis
1 ts vaniljesukker
2 eggeplommer

(anbefales å doble fylle)
Slik gjør du
Egg og sukker piskes luftig, deretter siktes og blandes alt lett inn i eggedosisen. Ha røren i en langpanne med bakepapir. Forvarm ovnen på 225 grader og steik midt i ovnen og steik kaken i ca. 5-6 minutter.

Hvelv kaken over på en rist oppå et nytt bakepapir, ta så av det andre bakepapiret, legg så en fuktig klede over, legg deretter steikeformen over og avkjøl.

Fyll:
Ingrediensene blandes godt og fyllet smøres på kaken når den er skikkelig avkjølt. Rull sammen.

Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Ronny