Sissels verdens beste rullekake |
|
Denne kaken bør fryses med en gang at fyllet er rullet inn, det er lettere å skjære i den mens den er litt frossen... |
Ingredienser |
|
3 egg 1,5 dl sukker 1 ss hvetemel 2 ss kakao 1 ts bakepulver
Fyll: 75 gr meierismør 2 dl melis 1 ts vaniljesukker 2 eggeplommer
(anbefales å doble fylle) |
|
Slik gjør du |
Egg og sukker piskes luftig, deretter siktes og blandes alt lett inn i eggedosisen. Ha røren i en langpanne med bakepapir. Forvarm ovnen på 225 grader og steik midt i ovnen og steik kaken i ca. 5-6 minutter.
Hvelv kaken over på en rist oppå et nytt bakepapir, ta så av det andre bakepapiret, legg så en fuktig klede over, legg deretter steikeformen over og avkjøl.
Fyll: Ingrediensene blandes godt og fyllet smøres på kaken når den er skikkelig avkjølt. Rull sammen.
|
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Ronny |
|