Sissels verdens beste rullekake | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Denne kaken bør fryses med en gang at fyllet er rullet inn, det er lettere å skjære i den mens den er litt frossen...  | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									3 egg 1,5 dl sukker 1 ss hvetemel 2 ss kakao 1 ts bakepulver
  Fyll: 75 gr meierismør 2 dl melis 1 ts vaniljesukker 2 eggeplommer
  (anbefales å doble fylle) | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Egg og sukker piskes luftig, deretter siktes og blandes alt lett inn i eggedosisen. Ha røren i en langpanne med bakepapir. Forvarm ovnen på 225 grader og steik midt i ovnen og steik kaken i ca. 5-6 minutter.
  Hvelv kaken over på en rist oppå et nytt bakepapir, ta så av det andre bakepapiret, legg så en fuktig klede over, legg deretter steikeformen over og avkjøl.
  Fyll:  Ingrediensene blandes godt og fyllet smøres på kaken når den er skikkelig avkjølt. Rull sammen. 
 
  | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Rask å lage |  
				
				
					| Kilde:  Ronny | 
				 
				
			 
		 |