Engelsk brødpudding | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Funnet i Husmorens nye håndbøker nr. 4 fra 1956 Snarmat til hverdag og fest. | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									8 skiver formloff 2 ss smør eller margarin 2 egg 1 dl sukker 1 ts kanel 5-6 dl melk 1 dl skåldede rosiner (Legges i kokende vann noen få minutter) | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Smør brødskivene og skjær hver skive i 3-4 lengder. Legg brødet lagvis i en smurt, ildfast form og strø rosiner mellom lagene. Visp sammen egg, sukker, kanel og melk- hell over brødet. Stek puddingen ved 225-250 grader til den får farge og eggestanden er stivnet. Ca. 20 minutter. | 
				 
				
				
					| Spesielle egenskaper | 
				 
				| 
				Rask å lage |  
				
				
					| Kilde: ho Wenche | 
				 
				
			 
		 |