Bananrullekake |
|
|
Ingredienser |
|
BUNN: 6 egg 4 dl sukker 2 ss hvetemel 1 dl potetmel 2 ts bakepulver 4 ss kakao
FYLL: 6 dl kremfløte 4 ts vaniljesukker 5-6 bananer Kokesjokolade |
|
Slik gjør du |
Rør egg og sukker til eggedosis. Sikt i hvetemel, potetmel, bakepulver og kakao. Has i smurt langpanne eller langpanne med bakepapir. Stekes i 7-8 min på 250 grader (Pass på, kan fort bli svidd!!!) Når kaka er stekt legges den på bakepapir som det er strødd litt sukker på. Avkjøles.
Når kaka har blitt kald, deler man opp banan i skiver og dekker hele kaka. Ha på litt pisket krem oppå bananen. Rull sammen og legg på fat. Ha krem rundt på hele kaka og strø revet sjokolade på toppen. Server!
|
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Renate |
|