Tilbake

Gresskarmuffins 12 stk.

Tips: Gresskar kan erstattes med gulrot. Pynt med mini marsipan-gresskar. Farg marsipan oransje og trill ut passe store kuler. Lag mønster med baksiden av en kniv og tegn f.eks smilefjes med smeltet sjokolade.
Ingredienser  
225 g mel
1 ts bakepulver
1 ts malt ingefær
1 ts malt kanel
1 1/2 dl solsikkeolje
1 1/2 dl rømme
225 g sukker
2 store egg
125g gresskarkjøtt, revet
75 g valnøtter, hakket

Glasur:
200g kremost naturell
50g smør, romtemperert
75g melis
1/2 ts vaniljesukker
Slik gjør du
Varm ovnen til 200 grader.
Sikt sammen mel, bakepulver, ingefær og kanel i en bolle.Visp sammen, olje, rømme, sukker og egg. Hell væsken over det tørre, tilsett valnøtter og gresskar og bland godt.
Fordel røren i 12 former og stek muffinsene i 15-20 minutter. Avkjøl.
Visp sammen kremost og smør til glasuren. Tilsett melis og vaniljesukker og rør til glasuren blir glatt og jevn. Fordel glasuren på muffinsene og server.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: Monica