Diplomatkake | 
				 
				
					 | 
				 
				
					| Bakes i 22 eller 24 cm rund form | 
				 
				
					
						
							
								| Ingredienser | 
								
									  | 
								
							 
							
							
									Bunn 4 egg 2 dl sukker 250 g malte hasselnøtter 1 ss mel
 
 
  Fyll ½ dl kaffe 1 plate mørk sjokolade 100 g smør 1 egg 3 ss sukker ½ liter kremfløte
 
  | 
								
							 
						 
					 | 
				 
				
					| Slik gjør du | 
				 
				
					Bunn: Pisk egg og sukker og bland i hasselnøtter og mel. Stek på 180 grader i ca. 40 min
  Fyll: Ha kaffe, skokolade og smør i en kjele og smelt over svak varme. Avkjøl litt. Pisk egg og sukker til eggedosis og pisk kremfløten. Bland eggedosis og sjokolademasse forsiktig og rør kremen inn litt av gangen. | 
				 
				
				
					| Kilde: missi1 | 
				 
				
			 
		 |