Konjakkake |
|
|
Ingredienser |
|
Kakebunn: 3 egg 1,5 dl sukker 3 dl hakkede nøtter 1 ss hvetemel
Krem: 3 dl fløte 7-8 konjakk kuler el. sjokolade
Sjokoladekrem: 100 gr firkløversjokolade 0,5 dl fløte 1 ss margarin 1 liten kopp melis
|
|
Slik gjør du |
Kake: Pisk eggedosis av egg og sukker, grovhakk nøtter i foodprocessor og tilsett nøtter og hvetemel i eggedosisen. Stekes i 180 gr. i ca. 25-30 min.
Krem: Stivpisk kremføten og ha i knuste sjokolader. Dette has oppå kakebunnen når bunnen er blitt kald.
Sjokoladekrem: Alt has i en gryte og varmes til en glatt krem, ikke kokes. Has oppå kremen når den er kald. kan spes med litt f løte om den blir litt tjukk. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: SisselMS |
|