Tilbake

Konjakkake

Ingredienser  
Kakebunn:
3 egg
1,5 dl sukker
3 dl hakkede nøtter
1 ss hvetemel

Krem:
3 dl fløte
7-8 konjakk kuler el. sjokolade

Sjokoladekrem:
100 gr firkløversjokolade
0,5 dl fløte
1 ss margarin
1 liten kopp melis
Slik gjør du
Kake:
Pisk eggedosis av egg og sukker, grovhakk nøtter i foodprocessor og tilsett nøtter og hvetemel i eggedosisen. Stekes i 180 gr. i ca. 25-30 min.

Krem:
Stivpisk kremføten og ha i knuste sjokolader. Dette has oppå kakebunnen når bunnen er blitt kald.

Sjokoladekrem:
Alt has i en gryte og varmes til en glatt krem, ikke kokes. Has oppå kremen når den er kald. kan spes med litt f løte om den blir litt tjukk.
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: SisselMS