Tilbake

Kanelkake

Enkel langpannekake gjort i en fei.Smaker aller best dagen etter den er laget,og den holder seg like smakfull en god stund. Ikke bruk mixer,blandes for hånd i stor bolle.Skal være litt klumpete.Bruk bakepapir i langpanna,mye enklere enn å smøre.Når kaken er avkjølt er d bare å vippe den rundt og ta av papiret.
Ingredienser  
250gr smør
700 gr sukker
5 ts kakao
4 toppa ts natron
800 gr hvetemel
1 l Kefir.

Fyll:
100 gr mykt smør
500 gr melis
4 ts sukker
2 ts kakao
8 ss sterk kaffe.
Slik gjør du
Smelt smør og bland det godt med sukker.
Bland i kakao og natron,så hvetemel og kefir.Røres godt sammen.Helles i en langpanne med bakepapir.
Stekes på 180 grader i 30-40 min. Avkjøl.

Fyllet blandes når kaken er kald/dagen etter og smøres på.
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Rask å lage
Kilde: Buffy77