Kanelkake |
|
Enkel langpannekake gjort i en fei.Smaker aller best dagen etter den er laget,og den holder seg like smakfull en god stund.
Ikke bruk mixer,blandes for hånd i stor bolle.Skal være litt klumpete.Bruk bakepapir i langpanna,mye enklere enn å smøre.Når kaken er avkjølt er d bare å vippe den rundt og ta av papiret. |
Ingredienser |
|
250gr smør 700 gr sukker 5 ts kakao 4 toppa ts natron 800 gr hvetemel 1 l Kefir.
Fyll: 100 gr mykt smør 500 gr melis 4 ts sukker 2 ts kakao 8 ss sterk kaffe.
|
|
Slik gjør du |
Smelt smør og bland det godt med sukker. Bland i kakao og natron,så hvetemel og kefir.Røres godt sammen.Helles i en langpanne med bakepapir. Stekes på 180 grader i 30-40 min. Avkjøl.
Fyllet blandes når kaken er kald/dagen etter og smøres på. |
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt, Rask å lage |
Kilde: Buffy77 |