| 
				
					| Ovnsbakt ananas |  
					|  |  
					|  |  
					| 
							
								| Ingredienser |  |  
							
									| 1 Ananas SUKKERLAKE:
 200 gr. farin
 6 dl. vann
 1 vaniljestang (Deles og skrapes. Selve stangen kokes med).
 2 bananer
 1 chili m/ frø
 40 gr. frisk ingefær
 2 lime
 |  |  
					| Slik gjør du |  
					| Ananasen skrelles og kuttes i 8 deler. (Gullbarrer). Kok sukkerlake med chili, vaniljestang og ingefær. Kjøl ned.
 Ha laken i blender sammen med bananene. Kjøres. Smakes til med limesaft.
 Legg ananasbarrene i en ildfast form og hell laken over.
 Bakes i ovnen på 165 gr. i ca 45 min.
 Serveres med stivpisket kesam (mager) og nyrørte jordbær.
 |  
					| Kilde: Gunnar |  |