Toscakake III i langpanne |
|
Oppskriften rekker til en liten langpanne, pass på at den rommer ca 3 liter, slik at det er plass til både kake og toscamassen, den bobler litt når den stekes.
Eventuelt doble oppskrift for stor langpanne.
|
Ingredienser |
Bilde |
BUNN: 4 egg 250 gr sukker 250 gr hvetemel 2 ts bakepulver 4 ss fløte 200 gr meierismør
TOSCAMASSE: 150 gr mandler -grovhakkes 150 gr meierismør 150 gr sukker 0,5 dl fløte 3 ss hvetemel
|
|
|
Slik gjør du |
BUNN: Eggene piskes godt, pisk inn sukkeret. Hvetemel og bakepulver has i sammen med 4 ss fløte Meierismøret smeltes
TOSCAMASSE: Blandingen varmes - kort oppkok og haes over halvstekt kake.
Stekes ved 175 grader i 30 min, så i 20 min etter at Toscamassen er hatt på.
|
Spesielle egenskaper |
Rask å lage, Velegnet til frysing |
Kilde: Helèn |