Septemberkake |
|
Dette er en variant av Tyttebærkake som ligger her på Kakemonsen.no, med en annen krem og andre bær.
Veldig god bunn som passer til allslags friske bær. |
Ingredienser |
Bilde |
Bunn: 2 egg 2,2 dl sukker 4 dl lettkokte havregryn 2 ss hvetemel 1 ts bakepulver
3 dl (1 boks) kesam 1 dl kremfløte 2 ss sukker
3 dl bær eller frukt etter smak. På bildet er det blåbær, tyttebær og melonkuler som er brukt.
|
|
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker. Tilsett havregryn,hvetemel og bakepulver. Rør sammen. Stek bunnen i vanlig rund form (22 eller 24 cm) på 180 grader i ca 30 minutter. Avkjøl bunnen, legg den på kakefat. Pisk krem av fløte og sukker, og pisk kesamen litt slik at den blir kremaktig.
Kremen tas på like før servering. Legg bær/frukt over.
|
Kilde: Kakemonsen.no |
|