Kavli ostekake |
|
|
Ingredienser |
|
Kavli ostekake 1 boks SIBAS Havrekjeks (ikke fullt hele boksen) 200 gram meierismør 1 pk sitrongele 1 eske Kavli Naturell smelteost 125 gram melis 3 dl Q kremfløte 2 ts vaniljesukker 3 dl Q lettrømme |
|
Slik gjør du |
Sibas Havrekjeks knuses og blandes med det smeltede smøret. Press ned i en rund form. En pk sitrongele blandes med 2,5 dl vann og avkjøles til den er kald (men ikke stiv). En eske Kavli Naturell smelteost (200 gram) blandes med melis. Q kremfløte og vaniljesukker piskes til krem, og blandes med ett beger Q lettrømme. Bland ost, gele og kremblanding, og ha oppå bunnen i formen. Sett i kjøleskap til toppen er stiv. Pynt med krem og frukt etter eget ønske. Server kaken kald. |
Kilde: Dag Henning Fjeld |
|