Mambeks bløtekake |
|
|
Ingredienser |
|
Sukkerbrød: 4 egg 100 g sukker 1 ts bakepulver 100 g hvetemel 100 g malte valnøtter
Innhold: 1 pk vaniljekrem 1 pk kremfløte 1 sjokolade (Smash) 200 g hasselnøtter blåbærsyltetøy
Pynt: 1 pk kremfløte 1 melkerull strøssel
|
|
Slik gjør du |
Sukkerbrød: 1. stivpisk egg og sukker til luftig eggedosis 2. sikt inn mel og bakepulver, valnøttene til slutt 3. ta blandinga oppi ein smurt 22-24 bakeform og steik på nederste rille 180 grader i 30 min 4. avkjøles på rist, deles i tre.
innhold: 1. ta det første laget av sukkerbrødet og ta på eit tynt lag med blåbærsyltetøy 2. ta på halvparten av vaniljekremen, hakk sjokolade og hasselnøttene og fordel halvparten av disse over 3. visp kremen og legg halvparten over vaniljekremen 4. gjør det samme med neste lag
fyll: 1. Fordel et lag krem oppå og rundt kaka med en slikkepott, bruk evt kremsprutpå sidene 3. Legg melkerull på hele veien rundt oppå 4. Dryss strøssel oppå til slutt
|
Spesielle egenskaper |
Barnas favoritt |
Kilde: Mambek |
|