Tilbake

Mambeks bløtekake

Ingredienser  
Sukkerbrød:
4 egg
100 g sukker
1 ts bakepulver
100 g hvetemel
100 g malte valnøtter

Innhold:
1 pk vaniljekrem
1 pk kremfløte
1 sjokolade (Smash)
200 g hasselnøtter
blåbærsyltetøy

Pynt:
1 pk kremfløte
1 melkerull
strøssel

Slik gjør du
Sukkerbrød:
1. stivpisk egg og sukker til luftig eggedosis
2. sikt inn mel og bakepulver, valnøttene til slutt
3. ta blandinga oppi ein smurt 22-24 bakeform og steik på nederste rille 180 grader i 30 min
4. avkjøles på rist, deles i tre.

innhold:
1. ta det første laget av sukkerbrødet og ta på eit tynt lag med blåbærsyltetøy
2. ta på halvparten av vaniljekremen, hakk sjokolade og hasselnøttene og fordel halvparten av disse over
3. visp kremen og legg halvparten over vaniljekremen
4. gjør det samme med neste lag

fyll:
1. Fordel et lag krem oppå og rundt kaka med en slikkepott, bruk evt kremsprutpå sidene
3. Legg melkerull på hele veien rundt oppå
4. Dryss strøssel oppå til slutt




Spesielle egenskaper
Barnas favoritt
Kilde: Mambek