Iskake på 5 minutter |
|
Spises fort opp! |
Ingredienser |
|
3 egg 2,5 dl fløte 1 philadelphia boks (200 1 pakke bixit kjeks 3 dl sukker |
|
Slik gjør du |
I en bolle blander du sukkeret og eggene, og rører dette til en eggedosis. I en annen bolle blander du fløten og osten, og rører den slik at den blir klumpefri. Så blander du ingridiensene i begge bollene over i en bolle. Deretter gjør du klar en kakeform, og knuser omtrent alle kjeksene i pakken og legger de utover bunnen av formen, slik at de dekker så og si hele bunnen. Deretter heller du røra i formen (over kjeksene), og hvis du har noen kjeks tilovers kan du pynte toppen av kaka med de. Tilslutt putter du kaken i frysern, og lar den stå der til den har stivnet.
|
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Anne Marie |
|