Tilbake

Hjemmelagde Kokosboller

Disse kokosbollene fant jeg i et ukeblad og jeg ville så gjerne dele den med dere. De er kjempegode og vanskelig å unngå når man først har smakt en. Nyt!
Ingredienser  
Skum:
4 1/2 dl farin
2 1/2 vann
(kokes i 12 minutter)

10 plater gelatin
1 1/2 dl vann
(løses opp over damp)
2 ts farin

Sjokoladetrekk:
1 plate mørk kokesjokolade
1/2 dl kaffe
50 g smør
ev. litt melis

HUSK: Kokosmasse!
Slik gjør du
Gjør alt som står øverst før du pisker alt i ca. en halvtime til de blir hvitt, klissete og luftig. Ta en spiseskje og fordel bollene på et smurt stekebrett. Når bollene har stivnet (ca. 2 timer) dyppes de i det flytende sjokoladetrekket og rulles i kokos. Så lar du sjokoladetrekket stivne og de er klare til å nytes!

Tips: Disse smaker aller best når de hentes opp fra fryseren rett før de skal serveres!
Spesielle egenskaper
Velegnet til frysing
Kilde: Trine