Hjemmelagde Kokosboller |
|
Disse kokosbollene fant jeg i et ukeblad og jeg ville så gjerne dele den med dere. De er kjempegode og vanskelig å unngå når man først har smakt en. Nyt! |
Ingredienser |
|
Skum: 4 1/2 dl farin 2 1/2 vann (kokes i 12 minutter)
10 plater gelatin 1 1/2 dl vann (løses opp over damp) 2 ts farin
Sjokoladetrekk: 1 plate mørk kokesjokolade 1/2 dl kaffe 50 g smør ev. litt melis
HUSK: Kokosmasse! |
|
Slik gjør du |
Gjør alt som står øverst før du pisker alt i ca. en halvtime til de blir hvitt, klissete og luftig. Ta en spiseskje og fordel bollene på et smurt stekebrett. Når bollene har stivnet (ca. 2 timer) dyppes de i det flytende sjokoladetrekket og rulles i kokos. Så lar du sjokoladetrekket stivne og de er klare til å nytes!
Tips: Disse smaker aller best når de hentes opp fra fryseren rett før de skal serveres! |
Spesielle egenskaper |
Velegnet til frysing |
Kilde: Trine |