Eplepai |
|
Kan prøves med evt Rabarbra, den er ganske mektig trenger derfor syrlige epler. |
Ingredienser |
Bilde |
2 - 4 Epler (kan også bruke rabarbra men da må du sukre i forkant) 150 gr smør, gjerne Melange. 150 - 200 g sukker 200 g hvetemel ( jeg pleier å bytte ut 75 g hvetemel med 75 g havregryn) Evt peanøtter på toppen. |
|
|
Slik gjør du |
Rens og del epler legg disse i en plastpose med 2 teskjeer kanel (ristes). Legg disse i bunnen av en paiform. Smuldre sammen resten av ingrediensene og fordel deretter over eplene. Evt peanøtter på toppen.. Stekes midt i ovnen på 200`C til den er gyllen.
Serveres lunken med vaniljeis, evt m/ sjokoladebiter. |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Lena |
|