Elsies eplemuffins. |
|
|
Ingredienser |
|
1 egg 60 gr sukker 250 g. siktet hvetemel 1/4 ts salt 2 ts bakepulver 2-3 ss honning 2 dl kulturmelk eller helmelk 150 g epleskiver
Brunt sukker og kanel som strø. |
|
Slik gjør du |
Forvarm ovnen til 180 g. sett 12 store muffinsformer (Gjerne oljepenslede silikonformer) Skjær eplene i skiver , med skall og uten kjernehus. Ha sukker og egg i en bolle.pisk til eggedosis. Ha i honning og epleskiver. Rør videre for hånd. I en annen boller siktes hvetemel, bakepulver og salt. Ha epleblandingen og melken vekselvis oppi det tørre. Rør forsiktig. Fyll formene 2/3 fulle. Dryss brunt sukker og kanel over. Stekes midt i ovnen i 20-25 min. Avkjøl. |
Kilde: Elsie |
|