Sviskekake II |
|
Kaken monteres like før servering. |
Ingredienser |
|
4 eggehviter 1 kopp sukker 2 kopper kokosmasse 1 ss hvetemel 1 ts bakepulver
Fyll: 4 eggeplommer 1 dl kremfløte 1 dl sukker 1 ts vaniljesukker
1 dl svisker 1-2 dl vann 1 ss sukker
2 dl kremfløte |
|
Slik gjør du |
Eggehviter og sukker piskes til tykk masse. Bland så inn kokosmasse, hvetemel og bakepulver. Bruk en springform 24 cm. Legg bakepapir i bunn av formen. Hell i massen. Stekes på 175 grader i 35 min.
Fyll: Ha eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker i en kjele og varm opp på svak varme til kremen tykner. Avkjøles. Sviskene kokes med vann og litt sukker til de er myke.
Pisk krem. Pynt kaken med kremen og sviskene like før den skal serveres. |
Kilde: Pingu |
|