Tilbake

Rullekake med krem og bær

Ingredienser  
6 eggehviter
3 dl sukker
1 pk vaniljesaus uten koking
1 boks kremfløte
400 g bær
200 g mandler
Slik gjør du
Pisk eggehviter og sukker hvitt
Ha i vaniljepulveret

Legg bakepapir i langpanne og hell røren i
Hakk mandlene og strø dem over

Stek på 180 grader i 20 min

Ta den ut, legg et rent kjøkkenhåndkle over, samt risten fra ovnen over der og vend om. Ta av langpannen og fjern forsiktig bakepapiret før den er avkjølt. Da er det lettere å få av.

Når kakebunnen er avkjølt dekkes den med pisket krem. Strø bær over.

Bruk håndkleet til å rulle kaken sammen og til å stramme rullen med etterhvert som du ruller.
Når du er nesten kommet rundt, løfter du kaken i håndkleet over på et passende fat samtidig som du fjerner håndkleet i det den er på fatet.

Kilde: Anne Monsen