Kokosmuffins |
|
Dette er en oppskrift som kommer fra Tyskland. Disse muffinsene ligner mer på amerikansk enn på norsk type (luftige, men med lite egg i røren). Det blir 12 stk. |
Ingredienser |
Bilde |
1 dl melk 100 g kokesjokolade 100 g hvetemel 100 g kokosmasse 2 toppede ts bakepulver 100 g mykt smør 100 g melis 1 mellomstort egg 4 cl kokoslikør (kan sikkert sløyfes eller erstattes med kokosmelk)
Pynt Smeltet sjokolade Kokosmasse eller tynne skiver frisk kokos |
|
|
Slik gjør du |
Smelt sjokoladen og bland den i melken. Rør smør og melis hvitt, og bland i egget. Hell melkeblandingen i sammen med likøren. Bland kokosmasse, mel og bakepulver, og bland alt lett sammen.
Fordel røren i 12 muffinsformer av papir (bruk gjerne doble former for bedre hold), eller i et muffinsbrett med plass til 12.
Stekes ved 180 grader i 20-25 minutter og avkjøles.
Pynt etter smak. |
Kilde: Oddny |
|