Tilbake

Ambassadørkake

Ingredienser  
4 egg
2,5 dl. sukker
2 ss. vann
100 g malte mandler
1 dl potetmel
0,5 dl hvetemel
2 ts bakepulver.

Fyll + Pynt:
1 Egg
0,5 dl sukker
0,5 dl sterk kaffe
100 g smør/margarin
1 pl. lys sjokolade
1 pl. mørk sjokolade
0,5 l kremfløte
1 knivsodd salt
Slik gjør du
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mandler, mel og bakepulver, rør det forsiktig sammen med vannet i eggedosisen. Stekes i godt smurt rund form. Ca. 35 min. ved 175 grader. Avkjøles og deles i 3.

Fyll + Pynt:
Egg og sukker piskes til eggedosis. Smelt smøret og sjokoladen, tilsett kaffe og avkjøl. Fløten piskes stiv og blandes i sjokoladen.
Kilde: ingmasja