Ambassadørkake |
|
|
Ingredienser |
|
4 egg 2,5 dl. sukker 2 ss. vann 100 g malte mandler 1 dl potetmel 0,5 dl hvetemel 2 ts bakepulver.
Fyll + Pynt: 1 Egg 0,5 dl sukker 0,5 dl sterk kaffe 100 g smør/margarin 1 pl. lys sjokolade 1 pl. mørk sjokolade 0,5 l kremfløte 1 knivsodd salt |
|
Slik gjør du |
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Bland mandler, mel og bakepulver, rør det forsiktig sammen med vannet i eggedosisen. Stekes i godt smurt rund form. Ca. 35 min. ved 175 grader. Avkjøles og deles i 3.
Fyll + Pynt: Egg og sukker piskes til eggedosis. Smelt smøret og sjokoladen, tilsett kaffe og avkjøl. Fløten piskes stiv og blandes i sjokoladen. |
Kilde: ingmasja |
|