Tilbake

Isbombe a`la Halloween

Spennende fristelse som faller i smak hos de fleste søtmonser. Passer spesielt godt å servere foran peisen på en kald høst/vinterkveld når vinden uler rundt hushjørnene.
Ingredienser  
100 g pecannøtter eller valnøtter
100 g mørk sjokolade
20 marshmellows
2 liter sjokoladeis
1 liter sorbet eks.appelsin eller mango



Slik gjør du
Grovhakk nøtter, sjokolade og marshmellows. Rør sjokoladeisen myk og bland i nøtter og sjokolade. Kle en stor rund bolle innvendig med plastfolie. Legg sorbet i bunnen og rundt kantene. Fyll på med sjokoladeisen. Settes i fryseren til det stivner. Vend isbomben på et fat, og trekk av plastfolien. Ta en kniv og skjær ut til øyne, nese og munn med tenner til dekorasjon. Låt stå i kjøleskap i ca 1/2 time før servering.

Kilde: Bobben