Tilbake

Kladdekake

Dette er verdens letteste og raskeste kake å lage. Venter du gjester om en time, så er det ingen sak å ha en nylaget kake på bordet innen de kommer. Kaken må gjerne serveres med vaniljeis til, da blir den bare enda bedre.
Ingredienser Bilde
4 dl. sukker
2 dl. hvetemel
150 gr. smeltet margarin
2 ts. vaniljesukker
6 ts. kakao
2 egg

Glasur:

200 gr. Firkløver sjokolade
2-3 ss. melk
Kladdekake
Slik gjør du
Ha alt det tørre i en bolle, rør inn det smeltede margarinet med en slikkepott. Når alt er godt blandet tilsettes eggene, og man rører godt en gang til.

Stekes i liten springform (21 cm), som må ha bakepapir i bunnen, ved 200 grader i ca. 20-30 minutter.

Hvis ønskelig så kan man bare drysse melis over kaken, eller pynte med glasur.
Smelt sjokoladen, og tilsett noen spiseskjeer med melk. Sjokoladen blir da mørkere og mere blank.
Fordel glasuren over kaken.

Dette er en kake som skal være seig, så fortvil ikke hvis du tror den er rå inni, den skal være sånn!!
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Rask å lage
Kilde: Grynet