Dajm Iskake |
|
Dette er en annen velsmakende variant av Dajm Iskaken som er lett og grei å lage til. |
Ingredienser |
|
Bunn : 4 eggehviter 2 dl sukker 100 g grovmalte (finhakkete) mandler
Krem : 100 g sukker 4 eggeplommer 2 doble dajm 3 dl kremfløte |
|
Slik gjør du |
Bunn : Pisk eggehviter og sukker stivt. Bland i mandlene. Stekes på 180`C i ca. 1/2 time. Form : 22cm eller 24 cm.
Krem : Pisk eggg og sukker til eggedosis. Hakk sjokoladen og bland med pisket fløte. Bland alt sammen og ha oppå den avkjølte kaken. Fryses i formen. La kaken tine ca. 10 - 15 minutter før servering. |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri, Uten hvetemel |
Kilde: Britt og Silje |
|