Sarah Bernhardt |
|
Eksklusive småkaker av fiin gammel årgang! |
Ingredienser |
Bilde |
200 g mandler 210 g melis 3 eggehviter
Smørkrem: 75 g smør 100 g melis 1 ts vaniljesukker 1-2 eggeplommer 1 ss kakao
Glasur: 100 g mørk sjokolade 1 ss smør |
|
|
Slik gjør du |
Skåld mandlene og tørk dem godt. Mal dem på mandelkvern og bland i melisen. Pisk eggehvitene og bland alt forsiktig. Sett kakene med skje på bakepapirkledd plate. Det skal bli 16-18 stk. Glatt dem på overflaten og stek dem ved 175 grader i ca 15 minutter eller til de er gylne.
Bland alle ingrediensene til smørkremen og fordel kremen på undersiden av kakene.
Smelt sjokolade og smør i mikrobølgeovn eller vannbad og bre glasuren over smørkremen. Serveres når glasuren er stivnet. |
Spesielle egenskaper |
Glutenfri, Uten hvetemel |
Kilde: Kakemonsen |
|