Tilbake

Sarah Bernhardt

Eksklusive småkaker av fiin gammel årgang!
Ingredienser Bilde
200 g mandler
210 g melis
3 eggehviter

Smørkrem:
75 g smør
100 g melis
1 ts vaniljesukker
1-2 eggeplommer
1 ss kakao

Glasur:
100 g mørk sjokolade
1 ss smør
Sarah Bernhardt
Slik gjør du
Skåld mandlene og tørk dem godt. Mal dem på mandelkvern og bland i melisen. Pisk eggehvitene og bland alt forsiktig. Sett kakene med skje på bakepapirkledd plate. Det skal bli 16-18 stk. Glatt dem på overflaten og stek dem ved 175 grader i ca 15 minutter eller til de er gylne.

Bland alle ingrediensene til smørkremen og fordel kremen på undersiden av kakene.

Smelt sjokolade og smør i mikrobølgeovn eller vannbad og bre glasuren over smørkremen. Serveres når glasuren er stivnet.
Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel
Kilde: Kakemonsen