Kokosboller |
|
| Kokosboller kvalifiserer vel ikke helt til betegnelsen konfekt, men gode er de ihvertfall. |
| Ingredienser |
|
5 dl farin 2 dl vann
9 plater gelatin 1ss vaniljesukker
1 pl. kokesjokolade 1/2 pk. delfafett kokosmasse
|
|
| Slik gjør du |
Kok opp sukker og vann. Legg gelatinen i bløt i kaldt vann i noen minutter. Smelt gelatinen i vannbad. Bland den smeltede gelatinen og vaniljesukker i sukkervannet. Avkjøl noe. Pisk til massen er helt stiv. Sett boller på bakepapir med skje. La dem stå i ca. 12 timer. Smelt kokesjokolade og delfafett i en skål, ha kokos i en annen skål. Dypp bollene først i sjokolade, deretter i kokos. Sett dem på papir,og la sjokoladen stivne. |
| Spesielle egenskaper |
|
Glutenfri, Skal ikke i stekeovn, Uten egg, Uten hvetemel |
| Kilde: Karen |
|