Peders eplekake i ildfast form |
|
Veldig lettlaget, egner seg godt til frysing. En skikkelig gjengganger i syforreningen,til alles begeistring !!! |
Ingredienser |
Bilde |
5-8 EPLER 1 1/2 DL SUKKER 2 DL MEL 2 TS BAKEPULVER 1 EGG 1 1/2 DL SMELTA SMØR SUKKER KANEL HAKKA MANDLER
|
|
|
Slik gjør du |
- LEGG MASSE EPLESKIVER I BUNNEN AV EN ILFAST FORM. - STRØ KANEL OG SUKKER OVER - BLAND SAMMEN: SUKKER, MEL, BAKEPULVER OG EGG (DET BLIR SÅNN PASSE KORNETE) - STRØ DETTE OVER I FORMEN - HELL OVER SMELTA SMØR OG DRYSS HAKKA MANDLER OVER TIL SLUTT. - STEKES VED 180 GRADER I 40 MINUTTER.
SERVERES MED KREM ELLER VANILJE IS TIL (HELST HENNIG-OLSEN:)) |
Spesielle egenskaper |
Rask å lage |
Kilde: Elin i sør |
|