Tilbake

Peders eplekake i ildfast form

Veldig lettlaget, egner seg godt til frysing. En skikkelig gjengganger i syforreningen,til alles begeistring !!!
Ingredienser Bilde
5-8 EPLER
1 1/2 DL SUKKER
2 DL MEL
2 TS BAKEPULVER
1 EGG
1 1/2 DL SMELTA SMØR
SUKKER
KANEL
HAKKA MANDLER
Peders eplekake i ildfast form
Slik gjør du
- LEGG MASSE EPLESKIVER I BUNNEN AV EN
ILFAST FORM.
- STRØ KANEL OG SUKKER OVER
- BLAND SAMMEN: SUKKER, MEL, BAKEPULVER OG
EGG (DET BLIR SÅNN PASSE KORNETE)
- STRØ DETTE OVER I FORMEN
- HELL OVER SMELTA SMØR OG DRYSS HAKKA
MANDLER OVER TIL SLUTT.
- STEKES VED 180 GRADER I 40 MINUTTER.

SERVERES MED KREM ELLER VANILJE IS TIL
(HELST HENNIG-OLSEN:))
Spesielle egenskaper
Rask å lage
Kilde: Elin i sør