Tilbake

SKUMKAKE

EN SKIKKELIG "BOMBE" OMTRENT DET SAMME SOM KOKOSBOLLER, MEN HER KAN DU KUTTE SÅ STORE STYKKER DU VIL, VIRKELIG EN FORDEL !!!!! VELDIG RASK Å LAGE (CA. EN HALV TIME)
Ingredienser  
7 PLATER GELATIN
4 EGGEHVITER
3 1/2 DL SUKKER
FREIA GLASURSJOKOLADE(DRONNING)
KOKOS MASSE
Slik gjør du
LEGG GELATINEN I KALDT VANN CA 5 MIN.
KLEM UT VANNET AV GELANTINEN OG RØR DEN UT I 1/2 DL KOKENDE VANN, AVKJØLES. IMENS VISPES EGEHVITENE STIVE, HA I LITT OG LITT SUKKER. VISPES TIL HARDT SKUM.
HELL GELANTINEN LITT OG LITT I SKUMMET TIL ALT ER GREIT BLANDET.
KLE EN SPRINGFORM EL. MED PLASTFOLIE, HELL OPPI OG JEVN UT. SETTES KALDT MENS DET STIVNER, DET GÅR GANSKE KJAPPT.
SMELT GLASURSJOKOLADEN SOM ANVIST PÅ POSEN.
TA KAKEN UT AV FORMEN OG "KLASK" DEN PÅ ET SERVERINGS FAT. HELL OVER GLASUREN OG DRYSS OVER KOKOSMASSE.

DIGG INN !!!!!!
Spesielle egenskaper
Barnas favoritt, Glutenfri, Rask å lage, Skal ikke i stekeovn, Uten hvetemel
Kilde: Elin i sør