Tilbake

Firkløverkake

Saftig kake med veldig god glasur. Marit har tipset oss om at denne kaken blir ekstra god med vaniljekrem, med litt krem, i til fyll.
Ingredienser Bilde
200 g sukker
5 egg
135 g smeltet smør
1/2 plate (50 g) lys kokesjokolade
135 g hvetemel
2 ts bakepulver

Fyll:
1 1/2 dl sukker
1 1/2 dl smeltet smør
1 1/2 dl kremfløte
3/4 firkløver, største type

Firkløverkake
Slik gjør du
Bunn:
Smelt smør og kokesjokolade, og avkjøl.
Pisk eggedosis av egg og sukker. 
Bland i mel og bakepulver. Stekes ved 180 C i ca 45 minutt.

Fyll:
Kok sukker, smør og fløte i ca 10 minutt. Smelt firkløveren i. Rør i fyllet under avkjølingen. Ta halvparten av fyllet inni kaken, halvparten oppå.
Kilde: Oddny